• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • 0897508084
    • epideum Епидемиум маджун афродизиак оригинал Турция

     Турски маджун с билка епимедиум цена за мъже афродизиак

     1 2 3 4 5
     Наличност:
     На склад

     pimedium macun(Епимедиум маджун) е 100% натурален афродизиак продукт, на базата на даровете на природата. Билков "стимулатор", от една страна, предлага резултати, подобни на тези от химическите лекарства,а от друга страна, облекчава стреса и засилва сексуалната активност.Основната съставка на този естествен афродизиак продукт е Epimedium, билка, наречена в китайски Yin Yang Хуо, билката, която балансира Ин и Ян. В флегматичен British го наричат ​​по очевидни причини "Horny Goat Weed".

     Този естествен афродизиак билка се отглежда в много части на Азия и Европа. Неговото действие е било открито, когато е установено, че е налице промяна в сексуалното поведение на животните, които са били на паша.Epimedium е ендемична лекарствен завод в южната част на Китай, където тя се използва не само като афродизиак, но също и като основно лекарство за борба с еректилна дисфункция. В традиционната китайска медицина, билката се прилага и към двата пола.
     При мъжете с еректилна дисфункция, се прилага за увеличаване на сперматозоидите и сексуално удовлетворение,
     докато тя обикновено се дава на жени за борба с умората и хипертонията, настъпило след менопауза.
     На Запад, изследванията показват, че активното вещество на Epimedium е "Icariin". През 2008 г. в месечното издание на The American Chemical съюз (American Chemical асоциация) в резултатите от изследването проведено от екипа на професор от университета в Милано, Mario Dell "Agli бяха публикувани за впечатляващите резултати на Icariin срещу еректилна дисфункция , В Icariin, активният компонент на билката, подобрява кръвния поток в гениталиите и способността еректилна чрез свързване на ензима SHGB, който блокира биологичната активност на тестостерона. Тя укрепва атенюирани организми и увеличава броя на сперматозоидите при мъжете и сексуалното удовлетворение при жените.

     -43%

     Маджун епимедиум за мъже билка

     1 доза 8 милилитра (чаена лъжица)

     ЕСТЕСТВЕН АФРОДИЗИАК НА БИЛКОВА ОСНОВА!!!

      ТЕЛЕФОН ЗА ПОРЪЧКИ - 0897 50 80 84 ИЛИ ВАЙБЪР ЗА БЪРЗА ПОРЪЧКА

     Задоволете своята половинка по нов и неописуем начин! Най-силния създаван някога естествен сексуален стимулант, както за мъже, така и за жени!

     Специална рецепта, директно от Турция!

     Какво представлява билката епимедиум?

     Епимедиум е сред най-популярните естествени и натурални средства, подпомагащи мъжкото здраве и еректилната функция. В продължение на векове, тя е използвана в традиционната китайска медицина като средство за повишаване на либидото, подобряване на сексуалната функция, намаляване на умората и други състояния. Първите легенди за афродизиатичните действия на епимедиума се зараждат именно в древните китайски векове. Благодарение на тези легенди, можете да срещнете билката и под наименованието „разгонен козел“. Твърди се, че симптоми на повишена сексуална активност, е била наблюдавана при рогатия добитък, именно след прием на див епимедиум.

     Епимедиумът, на практика представлява група растения, включваща в себе си над 50 различни вида, по-голямата част, от които разпространени в Източна Азия. Една част от растенията, попадащи в тази група са вечнозелени, докато други са листопадни. Освен по това, отделните видове епимедиум, се различават и по своите стъбла и цветове. Не всички видове съдържат активните съставки, на които се дължат и здравословните за организма ползи на билката. До момента, използваните за медицински цели растения „епимедиум“, са не повече от 15.

     Влиянието на епимедиум върху еректилната дисфункция

     Билката е причислена към най-полезните за мъжкото здраве натурални средства, поради действието на най-ценната си част – листата. В тях се съдържа активното вещество икариин, което е вид флавоноид.

     Икариинът влияе като инхибитор на фосфодиестеразата, което означава, че потиска и блокира действието на ензима фосфодиестереза тип 5 (PDE5). Именно блокирането на ензима, ограничаващ притока на кръв към пениса, прави действието на епимедиум, подобно на много лекарства, използвани за лечение на еректилна дисфункция. Според някои учени икариинът имитира ефекта на тестостерон в тялото и влияе върху нивата на биоактивния азотен оксид. Освен това веществото притежава антиоксидантно и неврозащитно свойство.

     Освен икариин, билката съдържа в листата си и активните съставки: флавоноидите епимедин А, B и C, кампеферол, сагитазин A, B и C, както и няколко вида лигнани.  

     Освен за лечение на еректилна дисфункция, епимедиумът би могъл да се използва и за:

     • понижаване на високо кръвно налягане;
     • хронични заболявания на артериите, като атеросклероза;
     • повишаване на либидото и при двата пола;
     • облекчаване н а симптомите на менопаузата, при жени намиращи се в този период;
     • остеопороза;
     • намаляване симптомите на сенната хрема;
     • намаляване нивата на умора и повишаване на енергията в организма;

     Препоръчителен прием епимедиум

     Както при повечето билки за лечение на импотентност, приемът на епимедиум зависи от това дали е избран прах или екстракт. Под формата на прах, билката се намира единствено като биохрана. Обикновено в нея, не само листата, а цялата билка е в прахообразно състояние. Това означава, че и концентрацията на веществото икраиин е по-ниска, в сравнение с екстракта. Най-често екстрактите са със съдържание на икариин между 10 и 60%. Екстрактите с по-висока концентрация се използват главно за медицински цели. Съществуват изследвания, според които само 12% от икариина се усвояват от организма, поради неговата чувствителност и уязвимост към ензимите в стомашната среда. Поради тази причина, усвояването на веществото е по-силно при прием на гладно, с повече течности.

     Много често екстрактът от билката може да бъде открит под формата на хранителна добавка. На пазара ще го намерите както в хранителни добавки, съдържащи само него, така и в комбинация с други натурални средства за лечение на еректилна дисфункция. С малко повече търсене от Ваша страна, Бихте могли да откриете епимедиума и под формата на билков чай или тинктура.

     Разбира се оптималната и най-подходяща дневна доза епимедиум, зависи от индивидуалното състояние. Под внимание се взимат неговата възраст, здравословното му състояние и проблемът, за който билката е предписана. Въпреки че „разгоненият козел“ е напълно натурално средство, приемът му е добре да бъде предварително обсъден с лекар.

     Според много специалисти, препоръчителният дневен прием на епимедиум, при проблеми с еректилната функция, е 15 гр. Дозата би могла да бъде разделена на 3 равни части по 5 гр.

     За още по-оптимално и силно действие, епимедиумът би могъл да се приема в комбинация с други натурални средства за подобряване на мъжката потентност. Това могат да бъдат билките трибулус теретрис („бабини зъби“), йохимбин, жен-шен, тонгкат али („Дългия Джак“), мака и др. Съчетанието с всяко едно от тези растения, е ефективно при намалени либидо, импотентност или други смущения в сексуалната функция на мъжа.

     Странични ефекти

     До момента се счита, че приемът на епимедиум в краткосрочен план, е напълно безопасен. При по-продължителната употреба на билката обаче, е възможно да се проявят някои странични ефекти, като гадене и дехидратация.

     При предозиране, също е възможно да бъдат усетени някои нежелани реакции. Това могат да бъдат ниско кръвно налягане, сърцебиене, затруднена ерекция, мускулни схващания и сънливост.

     Тъй като епимедиумът има свойството да забавя кръвосъсирването, не е препоръчителен приемът му с медикаменти със същото действие. Избягвайте съвместната му употреба и с лекарства за понижаване или повишаване на кръвното налягане, както и с други мощни инхибитори на PDE5, като Виаграта.

     Приемът на епимедиум не се препоръчва на бременни жени или жени с високи нива на естроген.

     В заключение, бихме могли да кажем, че епимедиумът е едно от натуралните средства за еректилна дисфункция и импотентност с най-силно и ефективно действие. За по-добри резултати в хода на лечението, е добре да го приемате в комбинация с една или повече билки за потентност и повишаване на либидото.

    • Коментари
     Няма открити резултати
    • Коментирайте продукта
   • Newsletter