• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • 0897508084
    • Сървайвър

     1 2 3 4 5
     Наличност:
     На склад

     СЪРВАЙВЪРЕКО ЦЕНТЪР ЗА РЕХАБИЛИТАЦИЯ И ОТДИХ НА ДЕЦА И ВЪЗРАСТНИ С ЖИВОТНИ

     FACEBOOK: СЪРВАЙВЪР ЕКО ЦЕНТЪР

     Гр. Шумен, м-т Чашка, ул. Кап. Петко 10

      

     Скъпи приятели, благодарим за големия интерес към еко център "Survivor", милите думи и подкрепата, която ни оказвате!

     Предстои закупуване на още животни, като наред с това разширяваме центъра и тече изграждането на помещения и ясли за тях.

     Кампанията по събиране на средства все още продължава. Нуждаем се от вашата помощ за закупуването на материали с които да завършим:

     Помещенията предвидени за отглеждане на животни;

     Изграждането на езеро с лебеди и водоплаващи социални птици;

     Бунгалата за рехабилитация и отмора на деца и възрастни;

     Зимен и летен навес с кухня, баня и тоалетна

     Покупка на още няколко вида животни (камили, алпаки, щрауси, еноти и пауни) и съответните консумативи за пребиваването им.

     Закупуване на храна, витамини и лекарства за животните

     Изграждане на басейн за лечение на деца с различни двигателни проблеми

     Изграждане на опитно поле с 2 оранжерии за био и еко продукти, където ще се създаде и градина с насаждения от билки и подправки ( за опознавателна цел)

     Бъдете част от нас и нашата мисия! Подкрепете ни!

      

     Приятели, получихме много запитвания какво представлява еко център "Survivor", с какво се занимаваме, какво сме направили до този момент и какви са бъдещите ни планове.

     Поради големия интерес от ваша страна как е възможно да ни подкрепите и да допринесете за нашата кауза, ние решихме да предприемем следващата стъпка! Предстои да създадем благотворителна фондация, чрез която можете да се включите в нашата кауза и да ни окажете съдействие в набирането на финансови средства и реализирането на бъдещите проекти по центъра. Всеки наш ДАРИТЕЛ ще бъде вписан на стената в СТЕНАТА НА ДОБРОТО!  Като за целта може да ни подкрепите тук:

      

     BGN

     Пощенска банка

     BPBIBGSF

     BG63BPBI79461063039701

     КРЕАТИВ 12  ФОНДАЦИЯ СЪРВАЙВЪР БУЛСТАТ: 201921415

     Или с паричен превод чрез ЕКОНТ ЕКСПРЕС: гр. Шумен, Еконт „Турбо” Фондация Сървайвър – Креатив 12 ЕООД, телефон 0894 66 93 91

      

     Имате нужда от почивка от натовареното ви ежедневие, стреса и напрежението в града? Любител ли си на природата, животните и спокойствието?

     Скъпи приятели, вие сте на правилното място! Ние сме Сървайвър и създадохме уникалния, единствен по рода си еко център за работа, рехабилитация и отдих с деца и възрастни в неравностойно положение. Ще ви предложим невероятен природен пейзаж с впечатляващо разнообразие от флора и фауна, чист въздух, вкус на традиция, където ще откриете истинската сила на най-добрия режисьор - природата! Ще останете изненадани и омагьосани от приятните панорамни гледки, пейзажи и красоти на североизточното ни плато и ще бъдете нетърпеливи моментално да започнете пътуването си през красивото му богатство.

     Намираме се в района на Чашка, под боровата гора на Шуменското плато. С други думи, достатъчно близо, за да ни посещавате всеки ден, и същевременно достатъчно далеч, за да ви отведем в свят, толкова различен от този в големия град с бързи крачки.

      

     Имаме изключително голям брой животни, някои от които са мини овце, щрауси, нанду, ему, перуански лами, ,кенгура-валаби,мини кози и понита, закупени и спасени от собственици, пряко засегнати от кризата.

     Това разбира се не е всичко. Планирали сме закупуването на камили, мандаринови пауни,лебеди и много, много други социални животни подходящи за лечение на деца и възрастни в неравностоино положение. С тази уникална селекция целта ни е да събираме, защитаваме и подкрепяме повторното въвеждане и популацията на редки видове животни, като същевременно ви предоставяме да се докоснете и да се запознаете с техния начин на живот, темперамент, поведение, възприемане на света, да живеете в техния свят кожа, виж света през техните очи. Можеш да се доближиш наистина до тях, начинът им на живот и да преоткриеш себе си чрез неизвестното, дивото и неопитоменото.

     Създадохме този център в неподправената красота и комфорт на Североизточна България, за да ви напомня за нещо друго - да не забравяме корените си, начина на живот, обичаите, красотата и чудесата на прекрасната ни природа. Всеизвестен факт е, че контактът с природата подобрява психичното здраве, намалява стреса, умората, негативните емоции и води до пълно презареждане на ума и тялото, достатъчно напрегнато в градската среда днес. А какъв по-добър и по-пълен начин за презареждане на батериите би имал човек от този с природата и животните до сега?

     Скъпи приятели, вложихме много време, търпение, вложихме много труд и старание в създаването на този център. Центърът обаче все още е недовършен и имаме нужда от вашата помощ, за да променим това. Имаме нужда от средства за изграждането на сгради, клетки, както и за закупуването на някои от изброените животни. Заредени сме с много идеи и ги приемаме, но за да изградим, усъвършенстваме, създадем и запазим проекта си, който ще остане във времето, ще се нуждаем от вашата подкрепа. За нас това е не само мисия, но и начин на живот. Ще бъдем изключително благодарни, ако се включите, бъдете част от нас, наслаждавайте се на работата ни и творете заедно с нас!

     БЛАГОДАРИМ ВИ! ЖЕЛАЕМ ВИ ДА СТЕ ЗДРАВИ И УСПЕШНИ!

    • Подобни продукти
    • Коментари
     Няма открити резултати
    • Коментирайте продукта
   • Newsletter