• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • 0897508084
    • Сувенири от полускъпоценни камъни
     • Статуетки позлатени с естествени минерали и кристали

      Тук може да закупите луксозни статуетки и сувенири с позлата от естествени и полускъпоценни минерали, кристали и камъни. Имате онлайн избор на златни, сребърни, бронзови пластики, инкрустирани със скъпоценни камъни.

      Статуетките, пластиките и скулптурите, които Ви предлагаме са изработени в Италия, Испания и Великобритания под знака на компанията - GALDINI&Co UK, специализирана в производството на уникални и луксозни сувенири, инкрустирани с естествени и скъпоценни минерални кристали. В технологията на продукцията влизат изцяло ръчно изработване и декориране на изделията от професионалисти, обучени в сферата на естествените кристали и минерали. Уникалните позлатени сувенирни фигури са изработени от бронз, металокерамика, злато или сребро с вакуумно леене в еднократни калъпи и инкрустация на скъпоценни камъни като - диаманти, изумруди, сапфири, рубини и топази. В по-ниския ценови клас статуетките са инкрустирани с полускъпоценните камъни като - Аметист, ахат,планински кристали, обсидиани, авантюрини и кехлибар.

        В процеса на изработката на една фигура се прилагат няколко етапа на производство:

      Моделиране на изделието -  Бик, Кон, Орел, Лъв, Ангели, Влюбени и т.н.

      Изработка на матрица от восък с вакуумно леене.

      Изработка на матрица от силикон.

      Изработка на калъп от стомана.

      Леене - бронз, злато, сребро, мед, металокерамика и др.

      Позлата - варак, галвано, електролиза и др.

      Изработка на постамент - гранит, мрамор, бронз, минерали, дърво и др.

      Инкрустиране - естествени скъпоценни и полускъпоценни кристали, камъни и минерали, добити от всички точки на нашия свят.

      Статуетките, който може да закупите от онлайн магазин Lion Brand са изцяло ръчна изработка, изработени с авторски и патентовани модели. За да бъде уникален и неповторим вашия подарък от естествени камъни са необходими 12 дни ръчна изработка!

        Уникални и неповторими сувенири за подарък, които имат колекционерска стойност и увеличават цената си с всяка година.

        Фигурките, пластиките, скулптурите и сувенирите с марка GALDINI ще ви донесат не само лечебното действие на кристалите и минералите, а и вечен просперитет, успех, благополучие и самочувствие! Вашите близки приятели, колеги и семейство ще оценят изящните, оригинални и уникални луксозни позлатени сувенири. Статуетките Galdini&Co-handmade unique са със колекционерска стойност и затова не само ще украсят, но и ще предадат аристократичен вид на всеки интериор.

      Не малко е писано и говорено за магическата способност на естествените камъни, които Ви носят една истинска лечебна, финансова и магична сила, за да бъдете винаги благополучни! С избора на подарък - Статуетки с полускъпоценни камъни, Вие избирате не само сувенир или подарък за човек, който има всичко! Вие избирате да поднесете един уникален и неповторим амулет, талисман или пазител! Вие купувате нещо истинско, естествено за подарък, което ще удовлетвори и хора, които разполагат с всякакви материални придобивки, които имат и могат да имат Всичко!

       

       

       

     • Филтър
    • Последно гледани
    • Newsletter