• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • 0897508084
    • Лъв "Спокойствие, Мир и Сила" - сувенир с 24 карата позлата

     Луксозен сувенир статуетка на Лъв с естествени минерали и кристали за подарък

     1 2 3 4 5
     Наличност:
     На склад

     Статуетка Лъв, ще разкраси сивотата на  вашето ежедневие. Създайте за себе си и за Вашите близки празнична атмосфера и настроение. Това е уникален подарък носещ сила, вдъхновение, късмет и уникално послание към своя притежател. Вип подарък, за човек, който притежава всичко!

     Статуетка позлатен  лъв "Спокойствие, Мир и Сила" , инкрустирани с полускъпоценни камъни планински кристали, аметист и  редкигеоди ахат.

      Статуетката е обработена и инкрустирана ръчно, като за целта са използвани няколко вида ювелирни техники. Продукта се предлага в ограничени единични бройки, който са с изкключителна колекционерска стойност.

     Galdini  Лъв с  позлата, инкрустиран с  колекционерскиполускъпоценни кристали и минерали.

      


     Арт. №: SB-7909-18
     ДОСТАВКА С КУРИЕРСКА ф-ма ЕКОНТ
      
     Статуетките се предлагат в ограничени, единични количества. Ако желаната от Вас пластика не е налична в момента, може да бъде изработена и доставена до 10 работни дни. 
      
     В комплект с: Книжка със символиката и лечебните свойства на кристалите, сертификат за автентичност и позлата.
      
     ВАЖНО: Клиенти, които имат Galdini карта за отстъпка, молим да впишат номера на картата в поръчката!
      
     ПРЕДЛАГАМЕ ЛАЗЕРНО ГРАВИРАНЕ ИЛИ БРАНДИРАНЕ - БЕЗПЛАТНО!
     МОЖЕТЕ ДА ИЗРАЗИТЕ ВАШЕТО ПОСЛАНИЕ КЪМ ЛЮБИМИТЕ ВИ ХОРА, ДИРЕКТНО ВЪРХУ ИЗДЕЛИЕТО, КОЕТО СТЕ ИЗБРАЛИ ЗА ПОДАРЪК.
      
      
     Статуетките Galdini&Co-handmade unique са инкрустирани със скъпоценни и полускъпоценни естествени кристали и минерали. Това са металокерамични отливки, миниатюрни скулптури и животински фигурки.
       Фигурите са изработени от металокерамика по оригинална технология "отливка върху восък". Те са изцяло ръчна изработка, не са използвани машини, а само ръчни инструменти. За изработване на една фигура се изисква около едноседмична работа. Всички постаменти са изработени от естествен камък.
       Оригинални авторски модели са уникални и с фина ръчна изработка. Пластиките, статуетките и фигурките, които можете да си закупите в магазина ни, ще бъдат оригинален, запомнящ се подарък, а стойността на този подарък ще се увеличи през годините. Вашите приятели и семейства вероятно ще оценят изящните, оригинални и уникални скулптури.
       Статуетките Galdini&Co-handmade unique са със колекционерска стойност и затова не само ще украсят, но и ще предадат аристократичен вид на всеки интериор.
       Пластиките са изработени от естествени материали като: кристали, минерали, камък и носят положителна енергия. Скъпоценните и полускъпоценните камъни символизират изобилие и успех във финансовия сектор, защитават дома, даряват любов и благоденствие.
       Енергията на кристалите дава спокойствие и издръжливост, като всеки един кристал има своя неповторима и уникална символика. Естествените камъни, комбинирани с кристали и минерали, вградени в бижута, статуетки и украшения, засилват излъчването на добрия енергиен поток, носят късмет на притежателя си и благоприятстват за повече щастие, равновесие и здраве.
       Открийте вашия камък и го пазете близо до себе си - за късмет и добро здраве. Той ще поеме вашата енергия и ще освободи своите мистични сили.
       Всяка една от статуетките поднесена като подарък, ще стане талисман-пазител, ще защити притежателя си и ще му донесе късмет.
    • Коментари
     Няма открити резултати
    • Коментирайте продукта
   • Newsletter