• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • 0897508084
     • Луксозни статуетки за подарък на орли с позлата

      Орелът е символ на устременият дух, силата и свободата.

      В египетските йероглифи означава начало, ден, живот. Той е символ на безсмъртието и олицетворение на свободния дух. Съществува легенда, че орлите, които обикалят Слънцето и после се изкъпят в чисто езеро придобиват безсмъртие.
      Статуетките на орли са оригинален сувенир и необходим детайл за всеки интериор в дома ви. Орелът е на почит от древните времена заради свободния, независим характер и великото умение да лети. Като подарък е подходящ за човек със силен характер.

      Орелът символизира мъдростта, знанията, свободата и силата.
        Тази великолепна птица символизира пътя на просветлението и просвещението. Той разкрива духовните сили и оказва влияние върху яснотата на мисълта.
        Орлите винаги са били символ на божественото, техните изображения присъстват в много култури по света, където гордо носят името си "Царят на небесата". Така в Фън Шуй орелът се превърна в символ на властта.
        Благодарение на острото си зрение, орелът има отличен поглед или иначе казано голяма перспектива. Той може да се издигне до висините и да придобие обща представа за света. Ето защо Фън Шуй препоръчва поставяне на статуетка орел в офисите на мениджъри и бизнесмени, както и тези, които искат да постигнат успех в работата си или бизнеса. Той ще ви помогне по-проницателно да погледнете към проблемите си и хората около тях. Затова един от най-добрите подаръци за шеф е статуетка на орел.
       Бихте могли да окачите картина с образа на летящ орел в близост до работното място или да поставите статуетка с разперени криле на бюрото си. Тогава орелът като талисман ще ви помогне от различни височини да оцените значимостта на конкретно ваше начинание.
        Фактът, че те са в състояние да се прехранват сами и да се издигнат до височината на небето, показва колко важна е стойността на орела в Фън Шуй, като символ във всекидневния живот.

     • Филтър
    • Последно гледани
    • Newsletter