• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • 0897508084
     • Купи сега продукти на ниски цени онлайн за дома и градината

      Нашият дом е нашата истинска и неприкосновена крепост, където се чувстваме най-сигурни, спокойни и отпочинали. Ние от Lionbrand България Ви предлагаме този уют и спокойствие чрез нашите продукти за баня, кухня, трапезария, спалня и детска на изключително здравословни цени.

      Категория съдове и уреди за готвене

      В тази категория ще откриете продукти за готвене с най-високо качетство, като тенджери, тигани, уок, уреди на пара, фритюрници, печки, микровълнови, касероли, комплекти тенджери, кафеварки, яйцеварки, аспиратори, грил тигани, тави и много домашни потреби, които са ви нужни за да сготвите вашите здравословни и вълшебни ястия.

      Категориия съдове за хранене и посуда

      Тук имате невероятно богат избор да си закупите онлайн сревизи за хранене от керамика, порцелан, глина, стъкло, костен порцелан, сребро или неръждаема медицинска стомана. Ще имате възможност да поръчате сервизи за чай, кафе, капучино, мокачино, ракия, водка или други видове алкохол от качествени материали, като стъкло керамика, порцеланови, глинени, керамични, термо стоманени, алпака, сребро, аркопал, дуралекс, порцелан или кована мед. Сервизите за хранене, които ви предлагаме да купите могат да бъдат от 4, 8, 16, 24, 32, 48 или 64 части произведени от най-реномираните брандове по света и в България.

       Ще ви изненадаме и с комплект вилици и лъжици в куфар от стомана, сребро, порцелан и керамика на добра цена и с безплатно гравиране. Тук в посуда за хранене имате избор и на ножове за мезета, кухненски ножове, нож за сирена и кашкавал , ножове в комплект 4, 6 или 8 броя. Ще ви предложим ловджийски ножове за дране или подарък, ножове за пица, сатъри, шишове за барбекю. Изберете и не на последно място дъски за рязане на мезете или зеленчуци , талари, гаванки за ядки, точилки за тесто.

      Категория чаши

       

       

     • Филтър
    • Последно гледани
    • Newsletter