• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • 0897508084
    • Бутиков подарък комплект за бюро Фортуна и глобус от полускъпоценни естествени минерали и кристали

     Бутикови подаръци за шефа или шефката с полускъпоценни минерали и кристали

     1 2 3 4 5
     Наличност:
     На склад

     Комплект за бюро с Фортуна с позлата,аметисти и глобус от естествени полускъпоценни камъни.

     Глобус от естествени ккристали и минерали:Седеф,Яспис,Жадейт,Ахат и ервен Яспис.

     Фортуна - Богинята на парите и късмета!

     Фортуна с рога на изобилието е Богинята на щастието и късмета. Тя е едно от най-почитаните божества от римлните и италийците. Смятоло се е, че от нея зависят съдбите не само на хората, но и на Боговете. Първоначално била почитана като Богиня на реколтата, майчинството и жените, а по-късно и като Богиня на съдбата, изобилието и щастливата случайност. Образът на Фортуна бил изобразяван на монетите на всички римски императори.

     Поставена в офиса или дома може да промени съдбата ви към по-добро и да ви донесе паричен късмет и шансове за успешен бизнес.

     Символика планински кристал:

     Планинският кристал действа благоприятно върху парализирани части на тялото и рани; масажират се дълго и внимателно засегнатите области или около тях. При леки изгаряния се полага веднага върху засегнатото място.Поставян профилактично всеки ден сутрин и вечер за по 10 минути върху сърдечния енергиен център, гарантира душевно равновесие. Държан в ръка, успокоява при стресови ситуации. Магнитните трептения на този минерал в естествения му вид привеждат в хармония жизнената енергия на хората около него. Съвършената му кристална решетка осигурява мощна защита от негативни енергии на мястото, където е поставен.Носенето на планински кристал регулира биотоковете, не позволява да се образуват тромбове. А от друга страна дългата кристална нишка може да предизвика халюцинации или опиянение. Излъчването на планинския кристал действа мобилизиращо и ако в нашето ежедневие присъстват неуравновесени, объркани хора, то по някакъв начин кристалът може да ни предава техните безредни подсъзнателни образи.

     Легендите свързват планинския кристал със способноста да изчиства тялото, мислите и да се изхвърли ненужноте вещества от организма. Дори само заради това трябва да се носи. Преданията разказват, че рицарите тамплиери от висок ранг са имплантирали неголям къс кристал под кожата си, за да не се разделят никога с него.

     Статуетки „Galdini & Co” – UK.Всяка една статуетка е инкрустирана с полускъпоценни камъни,минерали и кристали.Ръчно изработени с ръчни инструменти и занаятчийски техники от италиански и английски ювелирни майстори.При изработката на пластиките не се използват компютри,машини или каквито и да е електрически инструменти.Материалът на основата е Black Resin металокерамика с инкрустация от полускъпоценни камъни,кристали,минерали и руди.Много високо качество на материалите,изпълнено с няколко седмична ръчна изработка.Има множество процеси докато се стигне до крайния зашеметяващ резултат.например всеки камък се полира с карнаубски микро-восък и след това окончателно защитен слой на микрокристален восък,това се използва също от британския музей за защита на свойте артефакти.Ние Ви предлагаме висококачествен продукт,който няма да намерите по обикновените магазини.Визуално зашеметяващ изглед на изделието,респектиращ с уникалността си!Всеки продукт носи със себе си една неповторима идентичност и характер,с които привлича и най-изтънчените вкусове към ювелирното изкуство.Полускъпоценните камъни са необичаен,луксозен и скъп подарък с положителна символика за всеки повод и възраст!

      

     Всеки артикул пристига при вас в подаръчна кутия.

     Сертификат за автентичност на скъпоценните и полускъпоценните камъни,от които е направен.

     Книжка за символиката и положителното действие на минералите и кристалите.

     Пергамент с историята на продукта от “Galdini & Co” – UK HAND MADE

    • Коментари
     Няма открити резултати
    • Коментирайте продукта
   • Newsletter